Menu
info@parokashop.hu

Szállítási – fizetési információk

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Utánvétes belföldi szállítás
Utánvétes szállítást nem áll módunkban vállalni.

DPD futár – előre utalással (2-5 nap)
Rendelésed végösszegét előre utalással bonyolíthatod. Amint beérkezik az összeg számlánkra, csomagod átadjuk a futárnak. A szállítás ideje utalás érkezésétől 2-5 nap. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikusan állítjuk ki, melyet megadott email fiókodban találsz, ill. tölthetsz le. Használati utasítást és egyéb dokumentumokat a termék mellé csomagoljuk.

8. Házhoz szállítás, információk

A belföldi szállítást a DPD futár teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagy és az azon feltüntetett elérhetőségen egyeztethetsz újabb kézbesítési időpontot. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

9. Házhoz szállítás díjszabása

DPD futár – előre utalással (2-5 nap): INGYENES
Utánvétes belföldi szállítás ára: Utánvétes szállítást nem áll módunkban vállalni.

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A feltüntetett 2-5 munkanapos szállítási idő TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. Előfordulhat készlethiány. Ilyenkor értesítést küldünk a vásárlónak és esetleg helyettesítő terméket kínálunk fel, amit a vásárló nem köteles elfogadni. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítását részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre csak a megrendelővel történő egyeztetést követően kerül sor.

Kiszállítás előtt értesítünk a csomag feladásáról, amire külön reagálnod nem kell. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A teljes Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)