Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF
(Általános Szerződési Feltételek)
Érvényes: 2019. 01. 06.
Jelen dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez – kattints ide.

A dokumentum nem elolvasása, annak nem ismerete nem mentesít a következmények alól!

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum magatartási kódexre nem utal, nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, így online adásvételi szerződés jön létre.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 1. Üzemeltetői adatok, információk
 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 3. A kínált termékek kategória besorolása
 4. Rendelés menete
 5. A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 6. Rendelés lépéseinek bemutatása
 7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
 8. Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 9. Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 11. A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató
 12. Elállási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás
 13. Egyéb rendelkezések, információk
 14. Elállási nyilatkozatminta

1. Üzemeltetői adatok, információk

Cégnév: Paróka Shop Bt.
Székhely, telephely, panaszkezelés: 6791 Szeged, Kökény utca 43. (Nem üzlet!)
Adószám: 22525570-1-06
Cégjegyzék szám: 06-06-015861
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság 2007. 09. 01. (6722 Szeged, Tábor u. 4.)
Képviselő/kapcsolattartó: Valastyán Krisztina
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus levelezési cím: info@parokashop.hu
Telefonos elérhetőség: +36203928638
Személyes átvételei lehetőség: nincs
Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 09-17 óráig
Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 1-25 munkanap
Webáruház domain: kismama-parna.hu
Szállítási partner, partnerek megnevezése: DPD futár
Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark Kft. 1122 Budapest, Gaál József út 24. info@tarhelypark.hu, +3617004140, https://tarhelypark.hu

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Megvásárolható termékek köre: Alyna hasalós kismama párna

3. A kínált termékek kategória besorolása: Kismama párna

A termékekre vonatkozóan megjelenített bruttó árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

4. Rendelési információk

A honlapon megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Üzletünk nincs. Személyes vásárlásra egyenlőre sajnos nincs lehetőség. A vásárlás nem regisztrációhoz kötött. Rendelést kizárólag weboldalunkon keresztül veszünk fel.

5. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon, történik 09-17 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben 24 (legkésőbb 48) órán belül a megadott e-mail címre manuálisan visszaigazolja a rendelés felvételét, a vásárolni kívánt tételeket és a szállítás tájékoztató jellegű időpontját. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2-5 munkanap. A termékképek nem térnek el a valóságostól, nem illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Megrendelés visszaigazoló e-mail feladó név: Paróka Shop Bt. Megrendelés visszaigazoló e-mail küldő cím: info@parokashop.hu

6. Rendelés menete

1. Ha kiválasztottad a megfelelő terméket, akkor kattints a “RENDELÉS” gombra, ekkor a rendelési űrlap új ablakban megnyílik.
2. Az űrlapot értelemszerűen töltsd ki (termék név, mennyiség, szín, Megrendelő adatai).
3. Szállítási/fizetési mód megismerése.
4. Megrendelés (A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!)
5. Fogadd el a rendelési feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, miután megismerted annak tartalmát.
6. Az adatok megadását követően a “Megrendelés” gombra kattintva tudod elküldeni megrendelésed, előtte azonban még egyszer ellenőrizheted a megadott adatokat. Szükség esetén ezen az oldalon módosítani tudod a megadott adatokat. A megrendelés elküldését követően Ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvétel útján tudod módosítani a megrendelés adatait.
7. A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre manuális visszaigazolást kapsz a megrendelés felvételéről.
8. Ha megkaptad a visszaigazoló levelünket a rendelésed felvételéről, az abban leírtak szerint aktiválhatod a rendelésed. Ha sikeresen megérkezik hozzánk a termék ára, értesítünk a rendelésed aktiválásáról. A 7 napon belül nem aktivált rendeléseket automatikusan töröljük.
9. Ezután nincs más dolgod, mint várni a következő értesítésünket a termék érkezéséről/feladásáról.
10. A megrendelés elküldését követen Ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvétel útján tudod módosítani a megrendelés adatait.

Kérjük kiemelten ügyelj az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk elkküldeni a megrendelés beérkezéséről. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találod a visszaigazolást, ellenőrizd a levélszemét mappát is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolatfelvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet. Amennyiben nem kaptad meg a visszaigazolást, kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeken. Megrendelés visszaigazoló e-mail feladó név: Paróka Shop Bt. Megrendelés visszaigazoló e-mail küldő cím: info@parokashop.hu

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

 A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikusan állítjuk ki, melyet a rendeléskor megadott email fiókodban találsz, ill. tölthetsz le. Használati utasítást és egyéb dokumentumokat a termék mellé csomagoljuk.
A feltüntetett 2-5 munkanap szállítási idő TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. Előfordulhat szállítási késedelem vagy készlethiány rajtunk kívülálló okok miatt. Ilyenkor értesítést küldünk a vásárlónak és esetleg helyettesítő terméket kínálunk fel, amit a vásárló nem köteles elfogadni. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítását részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre csak a megrendelővel történő egyeztetést követően kerül sor.

8. Házhoz szállítás, információk

Személyes átvétel kizárólag Szegeden, a megrendelés végösszegének teljesítését követően lehetséges előre egyeztetett időpontban.

belföldi szállítást a DPD futár teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagy és az azon feltüntetett elérhetőségen egyeztethetsz újabb kézbesítési időpontot. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

9. Házhoz szállítás díjszabása

Magyarország DPD házhoz szállítás – előre utalással » 1 790 Ft

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
A várható, tájékoztató jellegű szállítási határidő minden termék mellett fel van tüntetve. Kiszállítás előtt a DPD futár értesít a csomag felvételéről, amire külön reagálnod nem kell. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

11. A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

1. Kellékszavatosság

 • Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
  Ön a Paróka Shop Bt. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.
 • Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
  Ön választása szerint az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy végső esetben a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.
 • Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
  Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő két évnél rövidebb határidő esetén beillesztendő, de legfeljebb egy év.
 • Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
  Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.
 • Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
  A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Paróka Shop Bt. vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

2. Termékszavatosság

 • Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?
  Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön választása szerint az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.
 • Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?
  Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.
 • Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
  A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.
 • Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?
  Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.
 • Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
  Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.
 • A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
  A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
  – a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  – a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  – a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti. (Ha a vállalkozás jogszabály vagy szerződés alapján jótállásra köteles, az alábbi 3. pont beillesztése is szükséges a tájékoztatóba)

3. Jótállás

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Hibás teljesítés esetén szerződés a Ptk. 6:129 szakasza alapján a Paróka Shop Bt. jótállásra köteles.
Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?
A Paróka Shop Bt.-t a 151/2003 (IX.22.) Korm. rendelet alapján a rendeletben felsorolt termékekre vonatkozásában kötelező jótállási kötelezettség terheli (kötelező jótállás). Jogos reklamáció esetében Ön kérheti a termék kijavítását, kicserélést, árleszállítást vagy elállhat a vásárlástól. A reklamáció érvényesítésével kapcsolatos költségek az Paróka Shop Bt.-t terhelik. Amennyiben a hiba a vásárlástól számított 3 napon belül jelentkezik a hibás terméket kicseréljük. A Paróka Shop Bt. 3 hónap jótállási kötelezettséget vállal az általa forgalmazott termékekre a jótállási tájékoztatóban foglaltak szerint.>

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?
A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Felhívom a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

12. Elállási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Elállási jog
A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja. Ön 14 napon belül bármikor jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton az alábbi email címre: info@parokashop.hu Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási nyilatkozat-mintát is. Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is. Elállás esetén a vállalkozás nem köteles visszatéríteni a fogyasztónak az emelt díjú fuvarozásból eredő többletköltségeket, csak a normál fuvarozási díjat. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad, hogy azt visszaküldted: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Köteles vagy számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül visszajuttatni az árut. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vásárló viseli. A Vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Forrás: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog: olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza. Nem illeti meg az elállás joga a Vásárlót a már használt és kibontott kozmetikumok, ápolószerek, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyhez igazítottak.

Pénz visszafizetési és cseregarancia
A Vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül élhet elállási jogával. Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal, jelezd az info@parokashop.hu emailen. Az elállási joggal élő Vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket az eladónak. A Vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaszállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a Vásárlót terheli, kivéve, ha a termék bizonyíthatóan gyári hibás. A visszaküldött, hiánytalan, ép termék árát a visszaszolgáltatástól mihamarabb, de legkésőbb 14 napon belül visszaküldjük a Vásárló által megadott bankszámlára. A cserébe kalkuláld bele az újabb szállítási időt és szállítási költséget. Add fel a terméket 14 napon belül cégünk címére, lehetőleg hiánytalan, eredeti csomagolásában. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Sok esetben haj csomókkal, állatszőrrel teli, megrongált, használt, hiányos, piszkos terméket kapunk vissza. A visszaküldött terméknek újra eladható állapotban kell lennie. Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítése a tisztítási költségen felül a Vásárlót terheli! A visszaküldött csomagok kibontását és a termék vizsgálatát kizárólag saját részünkre fotókkal rögzítjük. Erre az esetleges félreértések elkerülése végett van szükség. Az ügylet lebonyolítása után ezeket az adatokat nem őrizzük, megsemmisítésre kerülnek.

13. Egyéb rendelkezések, információk

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A felelősség kizárása
Oldalunkon keresztül történő vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A böngészéssel és az internetes vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat a Vásárlónak saját magának kell felmérnie, valamint tudomásul venni. A Vásárlónak gondoskodnia kell a saját számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. Cégünk nem felel az irányításunkon kívül eső események miatti károkért, ideértve, de nem kizárólagosan az oldal üzemzavara, információ továbbítási késedelem, az adatok bárki által történő megváltoztatása, internetes hálózat -, vírus -, rendszer -, szoftver hiba, egyéb technikai jellegű hibából eredő károk.
Panaszkezelés
Probléma esetén fordulj hozzánk. Panaszügyintézés helye: 6791 Szeged, Kökény utca 43. Panaszügyintézés módja: írásban. Mivel nem minden panasz azonnal megválaszolható vagy orvosolható, ezért írásban várjuk panaszod közlését. Az írásbeli panaszokat legkésőbb 30 napon belül megválaszoljuk. Panasz közlésére szolgáló kapcsolatfelvételi adatok: Elektronikus levelezési cím: info@parokashop.hu.
Felügyeleti szervek
Szegedi Járási Hivatal Foglalkoztatási és Fogyasztóvédelmi Főosztálya, Fogyasztóvédelmi Osztály
(6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5. „D” épület)
Osztályvezető: Petrik Sándor, Elérhetősége: +3662680532, petrik.sandor@csongrad.gov.hu
NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága – Szegedi központi ügyfélszolgálat
6721 Szeged, Bocskai u.14. +3662567500, email: csongradavig@nav.gov.hu. http://www.nav.gov.hu
EU online vitarendezés: http://ec.europa.eu/odr
Európai Fogyasztói Központ: Az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezete egy európai uniós hálózat tagjaként a határon átnyúló fogyasztóvédelemben, a határon átnyúló fogyasztói panaszok megoldásában és a fogyasztók tájékoztatásában tölt be fontos szerepet. http://magyarefk.hu
Hatósági panaszügyintézés: A fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak. Elérhetőségek itt: http://jarasinfo.gov.hu/.
A békéltető testületek elérhetőségei:
Baranya Megyei Békélteti Testület, Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36., Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109., Telefonszáma: (72) 507-154, Fax száma: (72) 507-152, Elnök: Dr. Bodnár József, E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu .
Bács-Kiskun Megyei Békélteti Testület, Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4., Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500, Fax száma: (76) 501-538, Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna, E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu
Békés Megyei Békélteti Testület, Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5., Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775, Fax száma: (66) 324-976, Elnök: Dr. Bagdi László, E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hu; bmkik@bmkik.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békélteti Testület, Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1., Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870, Fax száma: (46) 501-099, Elnök: Dr. Tulipán Péter, E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu
Budapesti Békélteti Testület, Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Telefonszáma: (1) 488-2131, Fax száma: (1) 488-2186, Elnök: Dr. Baranovszky György, E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
Csongrád Megyei Békélteti Testület, Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12., Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék, Fax száma: (62) 426-149, Elnök: Dr. Horváth Károly, E-mail cím: info@csmkik.hu
Fejér Megyei Békélteti Testület, Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6., Telefonszáma: (22) 510-310 , Fax száma: (22) 510-312, Elnök: Dr. Vári Kovács József, E-mail cím: fmkik@fmkik.hu; bekeltetes@fmkik.hu
Győr-Moson-Sopron Megyei Békélteti Testület, Címe: 9021 Gyir, Szent István út 10/a., Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217, Fax száma: (96) 520-218, Elnök: Horváth László, E-mail cím: bekelteto@gymskik.hu
Hajdú-Bihar Megyei Békélteti Testület, Címe: 4025 Debrecen, Petifi tér 10., Telefonszáma: (52) 500-735, Fax száma: (52) 500-720, Elnök: Dr. Hajnal Zsolt, E-mail cím: hbkik@hbkik.hu
Heves Megyei Békélteti Testület, Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15., Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440., Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék, Fax száma: (36) 323-615, Elnök: Dr. Gordos Csaba, E-mail cím: hkik@hkik.hu
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békélteti Testület, Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8., Telefonszáma: (56) 510-610, Fax száma: (56) 370-005, Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit, E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu
Komárom-Esztergom Megyei Békélteti Testület, Címe: 2800 Tatabánya, Fi tér 36., Telefonszáma: (34) 513-010, Fax száma: (34) 316-259, Elnök: Dr. Rozsnyói György, E-mail cím: kemkik@kemkik.hu
Nógrád Megyei Békélteti Testület, Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a, Telefonszám: (32) 520-860, Fax száma: (32) 520-862, Elnök: Dr. Pongó Erik, E-mail cím: nkik@nkik.hu
Pest Megyei Békélteti Testület, Címe: 1055 Budapest Kossuth tér 6-8., Telefonszáma: (1)-474-7921 , Fax száma: (1)-474-7921, Elnök: dr. Csanádi Károly, E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Somogy Megyei Békélteti Testület, Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6., Telefonszáma: (82) 501-000, Fax száma: (82) 501-046, Elnök: Dr. Novák Ferenc, E-mail cím: skik@skik.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békélteti Testület, Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2., Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180, Fax száma: (42) 420-180, Elnök: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin, E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu
Tolna Megyei Békélteti Testület, Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25., Telefonszáma: (74) 411-661, Fax száma: (74) 411-456, Elnök: Dr. Gáll Ferenc, E-mail cím: kamara@tmkik.hu
Vas Megyei Békélteti Testület, Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2., Telefonszáma: (94) 312-356, Fax száma: (94) 316-936, Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán, E-mail cím: vmkik@vmkik.hu
Veszprém Megyei Békélteti Testület, Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3., Telefonszáma: (88) 429-008, Fax száma: (88) 412-150, Elnök: Dr. Vasvári Csaba, E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu
Zala Megyei Békélteti Testület , Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24. Telefonszáma: (92) 550-514 Fax száma: (92) 550-525 Elnök: Dr. Molnár Sándor, E-mail cím: zmkik@zmkik.hu; zmbekelteto@zmkik.hu

Szerzői jogok: A Honlap szerzői jogvédelem alatt áll. A Honlap tartalmának valamint egyes részeinek merevlemezre ssd-re, usb-re, sd kártyára mentése vagy kinyomtatása saját felhasználás céljából engedélyezett. A saját felhasználáson túli felhasználás pl. adatbázisban történő tárolására, továbbadás, közzé vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal kizárólag a szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

14. Elállási nyilatkozatminta

(A szerződéstől való elállási szándék esetén másold/küldd az info@parokashop.hu email címre)

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:
Termék név:
Átvétel időpontja:
A vásárló neve:
A vásárló címe:
A vásárló bankszámlaszáma:
A vásárló aláírása (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén szükséges): ______________________________

Címzett: Paróka Shop Bt. 6725 – Szeged Remény u. 38. 1/4.
info@parokashop.hu

Dátum: