Szállítási – fizetési információk

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

 A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikusan állítjuk ki, melyet a rendeléskor megadott email fiókodban találsz, ill. tölthetsz le. Használati utasítást és egyéb dokumentumokat a termék mellé csomagoljuk.
A feltüntetett 2-5 munkanap szállítási idő TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. Előfordulhat szállítási késedelem vagy készlethiány rajtunk kívülálló okok miatt. Ilyenkor értesítést küldünk a vásárlónak és esetleg helyettesítő terméket kínálunk fel, amit a vásárló nem köteles elfogadni. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítását részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre csak a megrendelővel történő egyeztetést követően kerül sor.

8. Házhoz szállítás, információk

Személyes átvétel kizárólag Szegeden, a megrendelés végösszegének teljesítését követően lehetséges előre egyeztetett időpontban.

belföldi szállítást a DPD futár teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagy és az azon feltüntetett elérhetőségen egyeztethetsz újabb kézbesítési időpontot. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

9. Házhoz szállítás díjszabása

Magyarország DPD házhoz szállítás – előre utalással » 1 790 Ft

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
A várható, tájékoztató jellegű szállítási határidő minden termék mellett fel van tüntetve. Kiszállítás előtt a DPD futár értesít a csomag felvételéről, amire külön reagálnod nem kell. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettséged keletkezik. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A teljes Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)