ÁSZF
(Általános Szerződési Feltételek)
Érvényes: 2018. 02. 02.
Jelen dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez - kattints ide.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum magatartási kódexre nem utal, nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, így online adásvételi szerződés jön létre. Ezen dokumentum tartalmazza adatkezelési irányelveinket és adatkezelési nyilatkozatunkat is.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 1. Üzemeltetői adatok, információk

 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

 3. A kínált termékek kategória besorolása

 4. Rendelés menete

 5. A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk

 6. Rendelés lépéseinek bemutatása

 7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

 8. Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

 9. Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése

 10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

 11. Kellékszavatosság tájékoztató

 12. Elállási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

 13. Adatkezelési nyilatkozat

 14. Jogorvoslati lehetőségek

 15. Egyéb rendelkezések, információk

 16. Elállási nyilatkozatminta

 

1. Üzemeltetői adatok, információk

Cégnév: Póthaj Shop Kft.
Székhely: 6791 Szeged, Kökény utca 43. (Nem üzlet!)
Telephely cím: 6791 Szeged, Kökény utca 43. (Nem üzlet!)
Panaszkezelés cím: 6791 Szeged, Kökény utca 43. (Nem üzlet!)
Adószám: 23739288-1-06
Cégjegyzék szám: 06-09-018181
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság 2011. 12. 15. (6722 Szeged, Tábor u. 4.)
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-88565/2015
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus levelezési cím: info@parokashop.hu
Telefonos elérhetőség: +36203928638
Személyes átvételei lehetőség: nincs
Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 09-17 óráig
Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 1-25 munkanap
Webáruház domain: www.kismama-parna.hu
Szállítási partner, partnerek megnevezése: DPD futár
Képviselő/kapcsolattartó: Valastyán Krisztina

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Megvásárolható termékek köre: Anatómiai kismamapárna, párna huzat.

3. A kínált termékek kategória besorolása: Kismama párna

A termékekre vonatkozóan megjelenített bruttó árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

4. Rendelési információk

A honlapon megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Üzletünk nincs. Személyes vásárlásra egyenlőre sajnos nincs lehetőség. A vásárlás nem regisztrációhoz kötött. Rendelést kizárólag weboldalunkon keresztül veszünk fel.

5. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon, történik 09-17 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben 24 (legkésőbb 48) órán belül a megadott e-mail címre manuálisan visszaigazolja a rendelés felvételét, a vásárolni kívánt tételeket és a szállítás tájékoztató jellegű időpontját. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2-5 munkanap. A termékképek nem térnek el a valóságostól, nem illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Megrendelés visszaigazoló e-mail feladó név: Anatómiai kismamapárna. Megrendelés visszaigazoló e-mail küldő cím: info@parokashop.hu

6. Rendelés menete

1. Ha kiválasztottad a megfelelő terméket, akkor a rendelési űrlapot értelemszerűen töltsd ki (termék név, mennyiség, szín, Megrendelő adatai).
2. Szállítási/fizetési mód megismerése.
3 . Megrendelés (A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció! Ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék)
4. Fogadd el a rendelési feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, miután megismerted annak tartalmát.
5 . Az adatok megadását követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudod elküldeni megrendelésed. A megrendelés elküldését követen Ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvétel útján tudod módosítani a megrendelés adatait.
6 . A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre manuális visszaigazolást kapsz a megrendelés felvételéről.
7. Ha megkaptad a visszaigazoló levelünket a rendelésed felvételéről, az abban leírtak szerint aktiválhatod a rendelésed. Rendelésed csak akkor tudjuk aktiválni, ha a rendeléskor megadott számról küldesz SMS-t! Az Általad elküldött SMS nem emeltdíjas, a rendelésed végösszegéből levonásra kerül (50 Ft), csupán a rendelés valódisága szempontjából szükséges. Ha sikeresen megérkezik hozzánk az aktiváló SMS megerősítés, értesítünk a rendelésed aktiválásáról. A 7 napon belül nem aktivált rendeléseket automatikusan töröljük.
8 . Ezután nincs más dolgod, mint várni a következő értesítésünket a termék feladásáról.

Kérjük kiemelten ügyelj az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk elküldeni a rendelés felvételéről. Hibásan megadott telefonszám esetén sem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolat felvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találod a visszaigazolást, ellenőrizd a SPAM - levélszemét mappákat is. Amennyiben nem kaptad meg a visszaigazolást, kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeken.

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Utánvétes belföldi szállítás
A megrendelt termék árát a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikusan állítjuk ki, melyet a rendeléskor megadott email fiókodban találsz, ill. tölthetsz le. Használati utasítást és egyéb dokumentumokat a termék mellé csomagoljuk. Csak akkor rendelj utánvéttel, ha a csomag érkezésekor ki tudod fizetni azt a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Előre utalás utáni szállítás
Rendelésed végösszegét előre utalással bonyolíthatod. Amint beérkezik az összeg számlánkra, csomagod átadjuk a futárnak. A szállítás ideje utalás érkezésétől 2 nap. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikusan állítjuk ki, melyet megadott email fiókodban találsz, ill. tölthetsz le. Használati utasítást és egyéb dokumentumokat a termék mellé csomagoljuk.

8. Házhoz szállítás, információk

A belföldi szállítást a DPD futár teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagy és az azon feltüntetett elérhetőségen egyeztethetsz újabb kézbesítési időpontot. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

9. Házhoz szállítás díjszabása

Előre utalás esetén belföldi szállítás ára: INGYENES
Utánvétes belföldi szállítás ára: 1930 Ft

10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A feltüntetett 2 munkanapos szállítási idő TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. Előfordulhat készlethiány. Ilyenkor értesítést küldünk a vásárlónak és esetleg helyettesítő terméket kínálunk fel, amit a vásárló nem köteles elfogadni. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítását részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre csak a megrendelővel történő egyeztetést követően kerül sor.

Kiszállítás előtt értesítünk a csomag feladásáról, amire külön reagálnod nem kell. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

11. Kellékszavatosság tájékoztató

Ön a Póthaj Shop Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.
Ön - választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot. Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő 2, de legfeljebb egy év. Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Póthaj Shop Kft. vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

12. Elállási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Elállási jog
Az e pontban foglaltak kizárólag
- a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró - természetes személyre vonatkoznak (aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje. A továbbiakban „Fogyasztó”.) A Fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja. Ön 14 napon belül bármikor jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján az alábbi címre: Póthaj Shop Kft. 6791 Szeged, Kökény utca 43., +36203928638, info@parokashop.hu Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási nyilatkozat-mintát is. Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.
Az elállás joghatásai
Ha a Fogyasztó eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is. Elállás esetén a vállalkozás nem köteles visszatéríteni a Fogyasztónak az emelt díjú szállításból eredő többletköltségeket, csak a normál szállítási díjat. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad, hogy azt visszaküldted: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Köteles vagy számunkra Póthaj Shop Kft. 6791 Szeged, Kökény utca 43. a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül visszajuttatni az árut (azaz maximum a kézhezvételtől számított 28 napon belül). A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Fogyasztó viseli. A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Forrás: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog: olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza. Nem illeti meg az elállás joga a Vásárlót a már használt és kibontott kozmetikumok, ápolószerek, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyéhez igazítottak. Az elállás joga csak fogyasztókra vonatkozik!

Pénz visszafizetési és cseregarancia
A Vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül élhet elállási jogával. Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal, jelezd az info@parokashop.hu emailen. Az elállási joggal élő Vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket az eladónak. A termék visszaszállításához ajánljuk az általunk is használt DPD futár szolgálatot (http://www.vaterafutar.hu/#dpd). A Vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaszállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a Vásárlót terheli, kivéve, ha a termék bizonyíthatóan gyári hibás. A visszaküldött, hiánytalan, ép termék- és szállítás árát a tisztítási díj levonásával a visszaszolgáltatástól mihamarabb, de legkésőbb 14 napon belül visszaküldjük a Vásárló által megadott bankszámlára. A cserébe kalkuláld bele az újabb szállítási időt és szállítási költséget. Add fel a terméket 14 napon belül cégünk címére, sérülésmentesen, hiánytalanul. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Sok esetben haj csomókkal, állatszőrrel teli, megrongált, használt, hiányos, piszkos terméket kapunk vissza, kérjük ügyelj a tisztaságra, Te sem örülnél, ha ilyen terméket kapnál! A visszaküldött termékeket kivétel nélkül higiéniai okokból fertőtlenítjük, tisztítjuk, ennek költségeit a Vásárló viseli, ami 1 750 Ft. Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítése a tisztítási költségen felül a Vásárlót terheli! A visszaküldött csomagok kibontását és a termék vizsgálatát az esetleges félreértések elkerülése végett kizárólag saját részünkre fotókkal rögzítjük. Az ügylet lebonyolítása után ezeket az adatokat nem őrizzük, megsemmisítésre kerülnek.

13. Adatkezelési nyilatkozat

Az adatkezelés jogalapja
A Szolgáltató egyes, a Weboldal útján elérhető szolgáltatásainak igénybevételéhez az érintettnek regisztrációs ívet, illetve kapcsolat-felvételi űrlapot kell kitöltenie. A regisztrációs ív, továbbá a kapcsolat-felvételi űrlap kitöltése önkéntes. A regisztráció, illetve a kapcsolat-felvételi űrlap kitöltése során az érintett által megadott információkat, adatokat a Szolgáltató az érintett által a vele létesíteni kívánt, illetve esetlegesen köztük már fennálló jogviszony céljainak elérése érdekében, illetve szabályainak figyelembevételével jogosult kezelni, illetve bármely módon felhasználni. Az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személy, az adatok megismerésre jogosultak köre, adattovábbítás A Szolgáltató mindenkori munkatársai. Továbbá a Szolgáltatóval kapcsolatban álló alábbi olyan adatkezelők, akikkel a Szolgáltató az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében működik együtt. Ezek a következők:

A www.kismama-parna.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a Póthaj Shop Kft. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partnerünk a DPD futár megismerheti a csomag kézbesítéséhez

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges - megadandó adatok: név e-mail cím, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó.
Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció, azonban a megrendelések adatait azok törlésének kéréséig tároljuk: e-mail cím név telefonszám irányítószám település utca, házszám emelet, ajtó. Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is. A megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre - tárolásra: eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája)
Hírlevél feliratkozáshoz megadandó adatok: név e-mail cím. Hírlevélre feliratkozhat a megrendelés elküldése alkalmával, vagy a webáruház oldalain. A feliratkozás kizárólag valós e-mail címmel lehetséges. A feliratkozás elküldése után a megadott e-mail címre a rendszer egy megerősítő hivatkozást (webcímet) küld, amelyre történő kattintással igazolható, illetve erősíthető meg a feliratkozás. A megerősítő webcímre kattintással hozzájárulását adja a hírlevelek küldéséhez. A megadott adatokat a Póthaj Shop Kft. bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel. A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról. Ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő adat törlési igény esetén 2 munkanapon belül. A Póthaj Shop Kft. által küldött hírlevelek tartalma tájékoztató jellegű aktuális akciókra, információkra hívja fel a figyelmet tartalmukkal. A megadott adatokat harmadik fél részére a Póthaj Shop Kft. nem adja ki, harmadik fél ajánlatait nem kézbesíti a megadott e-mail címre.
Statisztikai adatok
A webáruház látogatottsági adatait a GoogleAnalytics szolgáltatás igénybevételével méri a Szolgáltató. A szolgáltatás használata során adatok kerülnek továbbításra. A továbbított adatok az érintett azonosítására nem alkalmasak. A Google adatvédelmi elveiről bővebb információ itt olvasható: http://www.google.hu/policies/privacy/ads/. Ezen adatokat a Póthaj Shop Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

Cookie-k (sütik)
A cookie (süti) egy olyan szöveges állomány (fájl), amit a weboldalak a felhasználó számítógépén helyeznek el azért, hogy a későbbiekben hivatkozhassanak a korábbi munkamenetekre. Például egy termék kosárbatételekor az adott esemény rögzítésre kerül a cookie-ban, így a következő oldalbetöltéskor is benne maradnak a termékek a felhasználó kosarában. A www.kismama-parna.hu weboldal NEM használ ilyen jellegű cookiet. Webshop van, de kosár nincs. Van egy másik fontos felhasználási terület is: a statisztika. Ilyet használunk, azért, hogy a látogatóink viselkedését, forrását elemezve jobbá tudjuk tenni weboldalunkat. Nem mi készítjük el ezeket a sütiket, hanem a Google (az Analytics nevű statisztikai mérőprogramon keresztül), de a mi weboldalunkon keresztül kerül a felhasználó számítógépére a süti.
Emellett pedig létezik egy harmadik típus, amit a PHP (az a programnyelv, amin ez a weboldal is íródott) automatikusan készít: a munkamenet azonosító süti (session id, SID). Ezek többnyire rövid élettartamúak, és céljuk az, hogy például megjegyezzék, ha a felhasználó belépett a saját fiókjába - és egy oldalújratöltés után is a saját profilját lássa. Mivel az oldalon belépés sincs, ezt sem használjuk. Az egyetlen ok, ami miatt sütit használunk, az a cookie tájékoztatás kérő popup. Ha rákattint a gombra, akkor elhelyezünk egy sütit, hogy legközelebb már ne lássa a popupot. Amennyiben nem engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A
www.kismama-parna.hu funkcionalitása semmiben nem fog megváltozni. Csak minden betöltéskor látni fogja a figyelmeztetést.
A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a felhasználó által a saját böngészőjében történő törlésig került tárolásra.
Megrendelés adatai
A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Póthaj Shop Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@parokashop.hu email címen vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelőzően lehetséges. A megrendelés elküldését követően ügyfélszolgálati elérhetőségeinken kérhető az adatbeviteli hibák javítása.
Facebook
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) bekezdése alapján, meg kell határozni a webshop weboldal adattovábbítási tevékenysége körében a következőket:
a) az adatgyűjtés ténye,
b) az érintettek köre,
c) az adatgyűjtés célja,
d) az adatkezelés időtartama,
e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,
f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése.
Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre: Facebook.com közösségi oldalon regisztrált neve, illetve a felhasználó nyilvános profilképe. Az érintettek köre: Valamennyi érintett, aki regisztrált a Facebook.com közösségi oldalon, és lájkolta a weboldalt. Az adatkezelés célja: A Facebook.com oldalon, a webáruház egyes tartalmi elemeinek, termékeinek, akcióinak, vagy magának a weboldalnak a megosztása, illetve lájkolása. Az adatkezelés időtartama, az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye és az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az adatok forrásáról, azok kezeléséről, illetve az átadás módjáról, és jogalapjáról a http://www.facebook.com/about/privacy/ címen tájékozódhat az érintett. Az adatkezelés a Facebook.com weboldalon valósul meg, így az adatkezelés időtartamára, módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire a facebook.com közösségi oldal szabályozása vonatkozik: (http://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf), (http://www.facebook.com/about/privacy/). Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása személyes adatai kezeléséhez a Facebook.com weboldalon.
Elektronikus számlázás
AppSol Zrt. (székhely: 1024 Budapest, Forint u 4.) biztosítja számunkra, hogy a számla mindig az aktuális számviteli törvényeknek megfelelően készüljön el. Cégünk alapból elektronikus számlát készít, azonban a megrendelő minden esetben kérhet papír alapú számlázási módot (további információ: https://www.e-szamla.hu). Továbbításra kerülő személyes adatok: Számlázási név, számlázási cím, e-mail.
Futárszolgálat
DPD Futárszolgálat (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 14/B. ép) biztosítja, hogy a megrendelő igényeinek megfelelően célba jussonanak a belföldi rendelések (további információ: https://www.dpd.hu). Továbbításra kerülő személyes adatok: E-mail, Családnév, Utónév, Telefonszám, Szállítási Cím

14. Jogorvoslattal élhet

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Telefon: +36 (1) 391-1400,
Fax: +36 (1) 391-1410, URL: http://naih.hu

15. Egyéb rendelkezések, információk

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A felelősség kizárása
Oldalunkon keresztül történő vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A böngészéssel és az internetes vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat a Vásárlónak saját magának kell felmérnie, valamint tudomásul venni. A Vásárlónak gondoskodnia kell a saját számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. Cégünk nem felel az irányításunkon kívül eső események miatti károkért, ideértve, de nem kizárólagosan az oldal üzemzavara, információ továbbítási késedelem, az adatok bárki által történő megváltoztatása, internetes hálózat -, vírus -, rendszer -, szoftver hiba, egyéb technikai jellegű hibából eredő károk.
Panaszkezelés
Probléma esetén fordulj hozzánk. Panaszügyintézés helye: 6791 Szeged, Kökény utca 43. Panaszügyintézés módja: írásban. Mivel nem minden panasz azonnal megválaszolható vagy orvosolható, ezért írásban várjuk panaszod közlését. Az írásbeli panaszokat legkésőbb 30 napon belül megválaszoljuk. Panasz közlésére szolgáló kapcsolatfelvételi adatok: Elektronikus levelezési cím: info@parokashop.hu. Postai levelezési cím: 6791 Szeged, Kökény utca 43.
Felügyeleti szervek
Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály
Osztályvezető: Petrik Sándor, 6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5. Postacím: 6701 Szeged, PF: 542. Telefonszám: +36 62 680 530. Telefax: +36 62 680 531. E-mail: fvf@fvf.csmkh.hu
Nemzeti Adó- és Vámhivatal, NAV Csongrád Megyei Adóigazgatósága: központi ügyfélszolgálat: 6720 Szeged, Bocskai u.14. Pf.: 66. Tel.: 62/567-500, Fax: 62/567-666. http://www.nav.gov.hu
Európai Fogyasztói Központ: Az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezete egy európai uniós hálózat tagjaként a határon átnyúló fogyasztóvédelemben, a határon átnyúló fogyasztói panaszok megoldásában és a fogyasztók tájékoztatásában tölt be fontos szerepet. http://magyarefk.hu
Hatósági panaszügyintézés: A fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak. Elérhetőségek itt: http://jarasinfo.gov.hu/.
A békéltető testületek elérhetőségei:
Baranya Megyei Békélteti Testület, Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36., Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109., Telefonszáma: (72) 507-154, Fax száma: (72) 507-152, Elnök: Dr. Bodnár József, E-mail cím:
bekelteto@pbkik.hu.
Bács-Kiskun Megyei Békélteti Testület, Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4., Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500, Fax száma: (76) 501-538, Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna, E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu
Békés Megyei Békélteti Testület, Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5., Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775, Fax száma: (66) 324-976, Elnök: Dr. Bagdi László, E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hu; bmkik@bmkik.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békélteti Testület, Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1., Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870, Fax száma: (46) 501-099, Elnök: Dr. Tulipán Péter, E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu
Budapesti Békélteti Testület, Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Telefonszáma: (1) 488-2131, Fax száma: (1) 488-2186, Elnök: Dr. Baranovszky György, E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
Csongrád Megyei Békélteti Testület, Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12., Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék, Fax száma: (62) 426-149, Elnök: Dr. Horváth Károly, E-mail cím: info@csmkik.hu
Fejér Megyei Békélteti Testület, Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6., Telefonszáma: (22) 510-310 , Fax száma: (22) 510-312, Elnök: Dr. Vári Kovács József, E-mail cím: fmkik@fmkik.hu; bekeltetes@fmkik.hu
Győr-Moson-Sopron Megyei Békélteti Testület, Címe: 9021 Gyir, Szent István út 10/a., Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217, Fax száma: (96) 520-218, Elnök: Horváth László, E-mail cím: bekelteto@gymskik.hu
Hajdú-Bihar Megyei Békélteti Testület, Címe: 4025 Debrecen, Petifi tér 10., Telefonszáma: (52) 500-735, Fax száma: (52) 500-720, Elnök: Dr. Hajnal Zsolt, E-mail cím: hbkik@hbkik.hu
Heves Megyei Békélteti Testület, Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15., Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440., Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék, Fax száma: (36) 323-615, Elnök: Dr. Gordos Csaba, E-mail cím: hkik@hkik.hu
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békélteti Testület, Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8., Telefonszáma: (56) 510-610, Fax száma: (56) 370-005, Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit, E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu
Komárom-Esztergom Megyei Békélteti Testület, Címe: 2800 Tatabánya, Fi tér 36., Telefonszáma: (34) 513-010, Fax száma: (34) 316-259, Elnök: Dr. Rozsnyói György, E-mail cím: kemkik@kemkik.hu
Nógrád Megyei Békélteti Testület, Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a, Telefonszám: (32) 520-860, Fax száma: (32) 520-862, Elnök: Dr. Pongó Erik, E-mail cím: nkik@nkik.hu
Pest Megyei Békélteti Testület, Címe: 1055 Budapest Kossuth tér 6-8., Telefonszáma: (1)-474-7921 , Fax száma: (1)-474-7921, Elnök: dr. Csanádi Károly, E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Somogy Megyei Békélteti Testület, Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6., Telefonszáma: (82) 501-000, Fax száma: (82) 501-046, Elnök: Dr. Novák Ferenc, E-mail cím: skik@skik.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békélteti Testület, Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2., Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180, Fax száma: (42) 420-180, Elnök: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin, E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu
Tolna Megyei Békélteti Testület, Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25., Telefonszáma: (74) 411-661, Fax száma: (74) 411-456, Elnök: Dr. Gáll Ferenc, E-mail cím: kamara@tmkik.hu
Vas Megyei Békélteti Testület, Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2., Telefonszáma: (94) 312-356, Fax száma: (94) 316-936, Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán, E-mail cím: vmkik@vmkik.hu
Veszprém Megyei Békélteti Testület, Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3., Telefonszáma: (88) 429-008, Fax száma: (88) 412-150, Elnök: Dr. Vasvári Csaba, E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu
Zala Megyei Békélteti Testület , Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petifi utca 24. Telefonszáma: (92) 550-514 Fax száma: (92) 550-525 Elnök: Dr. Molnár Sándor, E-mail cím: zmkik@zmkik.hu; zmbekelteto@zmkik.hu
EU online vitarendezés: http://ec.europa.eu/odr
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft. Tárhely szolgálató székhely / cím:1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. Tárhely szolgálató e-mail cím: info@tarhely.com
Szerzői jogok: A Honlap szerzői jogvédelem alatt áll. A Honlap tartalmának valamint egyes részeinek merevlemezre ssd-re, usb-re, sd kártyára mentése vagy kinyomtatása saját felhasználás céljából engedélyezett. A saját felhasználáson túli felhasználás pl. adatbázisban történő tárolására, továbbadás, közzé vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal kizárólag a szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésed rögzítésével elfogadod a Póthaj Shop Kft. Általános Szerződési Feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.

16. Elállási nyilatkozatminta

Elállási nyilatkozat (csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltsd ki és juttasd vissza)

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:
Termék név:
Átvétel időpontja:
A vásárló neve:
A vásárló címe:
A vásárló bankszámlaszáma:
A vásárló aláírása (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén szükséges): ______________________________

Címzett: Póthaj Shop Kft. 6791 Szeged, Kökény utca 43.
info@parokashop.hu

Dátum:

https://www.kismama-parna.hu/elallasi-nyilatkozat.html