Alyna hasalós kismama párna

EZ MINDEN KISMAMÁNAK JÁR…HASALJ nagy pocakkal! Bármilyen hihetetlen, 9 hónapos pocakkal HASALHATSZ rajta!

NÉHÁNY SZÓ A MINTÁKRÓL ÉS SZÍNEKRŐL

Vannak állandó színek kínálatunkban, amik egyszínű kismama párnák. Ezek a kivi, natúr, bézs, barna színek. Ezeket azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy a lakásukkal is összhangban legyen a párna színe. Az egyszínű kismama párnahuzatokon kívül gyerekmintás és vidám, modern színeket is kínálunk. Első pillantásra túl mintásnak és túl színesnek tűnhet némelyik huzat. Mivel baba mama babzsák párnáról van szó, ezért készítünk gyerek mintás, színes huzatokat is. Egy újszülött látása fejletlen, a szem izmok gyakorlatlansága miatt nem látnak tökéletesen. A kontrasztos mintákat imádják a babák, csodálkozva nézegetik, míg az egyszínű dolgok számukra beleolvadnak a környezetbe.

Terhesség alatt ülhetsz, feküdhetsz benne, nagy pocakkal HASALHATSZ (igen, hasalhatsz!) rajta, használhatod fejjel lefelé vagy fejjel felfelé, mindenhogy kényelmes.

★ HASALJ RÁ
MINDEN IRÁNY EGY ÚJ FUNKCIÓT REJT

Szülés utánjöhet a szoptatós párna funkció! Főleg császármetszés után lesz praktikus,mivel amellett, hogy a kismamát is tartja, támasztja, a babát is teljestestével megtartja, ezáltal két kézzel tudod segíteni babádat a szopizásban.

★ SZOPTATÓS PÁRNA

Az Alyna kismama párnatökéletes kiindulópont a már felfedezni induló babáknak hiszen olyan izgalmasmegmászni. Ha elfárad a Babád, biztonságos babafészek a csöppségednek, ahol azigazak álmát aludhatja

★ AZ ELSŐ HEGY BABÁDNAK!

Az Alynakismama párnával iker babák szoptatása is pofonegyszerűvé válik! Iker babákszoptatásában is megállja a helyét az Alyna hasalós kismama párna! Azúgynevezett "hónaljból szoptatós pozíció" duplázásában tökéletespartnered lesz!

★ IKER BABÁKAT VÁRSZ?

HASALJ nagy pocakkal is!

Alyna hasalós kismama párna

kismama-parna.hu

Kényelmespárnát nehéz találni. Ez a kismama párna elsősorban kismamáknak lett tervezve.Ez a terhes párna leveszi a terhet a gerincoszlopról, a test vonalát követvetámasztja a vállakat, derekat, pocakot. Vásárlói és orvosi visszajelzésekalapján derék-hátfájós embereknek is ajánlott. Ajánljuk kismamáknak, babáknak,idősnek, fiatalnak, nagypapáknak, nagymamáknak, szingliknek, pároknak.

Átvételi hely

Innen indítjuk csomagod, de ez nem üzlet, csak egy átvételi lehetőség rendelés után.

Cím

6725 Szeged